Biojack Oy

Olemme pieni, ketterä ja reilu varsinaissuomalainen perheyritys

Kouramme valmistaa samoissa tiloissa toimiva Nummek Oy. Biojack Oy ja Nummek Oy tekevät tiiviisti yhteistyötä kourien valmistuksen ja kehittämisen parissa. Yhteistyömme tuloksena markkinoille on syntynyt käyttäjäystävällisiä ja luotettavia energiapuun korjuuseen tarkoitettuja tuotteita jo vuodesta 2008, jolloin ensimmäinen tuotteemme Biojack 150 tuli markkinoille. Tuotekehityksemme on jatkuvaa, niinpä myös Biojack 150 kouran on korvannut uuden sukupolven tuote Biojack 160 energiakoura.

Jotta työnteko olisi helpompaa

Tuoteskaalamme on laaja, sillä haluamme palvella käyttäjiämme mahdollisimman laajasti urakoinnista pienkäyttöön. Valmistamiemme energiakourien tarkoitus on helpottaa käyttäjän työtä. Haluamme että kouramme ovat aina monipuolisia, helppoja ja luotettavia käyttää. Teemme jatkuvaa yhteistyötä Biojack-käyttäjien kanssa parantaaksemme tuotteitamme. Vain paras on riittävän hyvä meille.

Olemme kansainvälinen

Biojack-tuotteiden jälleenmyyjiä löytyy melkein kaikista Euroopan maista. Biojack tuotteita on myyty jo n. kahteenkymmeneen maahan ja Suomessakin jälleenmyyjiämme voit löytää melkein kolmekymmentä ympäri maata. Tarjoamme jälleenmyyjillemme koulutusta ja tukea tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

Ole tehokkaampi tulevaisuudessa

Tulevaisuudessa työn tehokkuus tulee olemaan aina vain tärkeämpää ja vaatimukset kaikessa työssä kasvavat. Samalla kun on oltava tehokkaampi, työn jäljen pitäisi myös olla aina vain parempaa. Kasvaviin odotuksiin voidaan vastata myös muuten kuin pidentämällä työpäivää ja tekemällä enemmän. Biojackin monipuolisilla kourilla työ helpottuu ja nopeutuu, turvallisuus ja työn laatu paranevat, jolloin kouran käyttäjä pääsee tavoitteisiinsa nopeammin ja aina vain paremmin. Biojack auttaa sinut parempiin tuloksiin.

 

Nummek Oy

Lue lisää Nummekista

 

BIOAJCK