KoneAgria messuilla hyvä tunnelma ja kattava tarjonta

“Kolmipäiväinen maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttely KoneAgria päättyi Tampereella lauantaina hyvissä tunnelmissa. Näyttelyyn tutustui ennakkotietojen perusteella yli 15 000 maatalouden ammattilaista.

- KoneAgria oli tänä vuonna hyvin kattava. Oli ilo, että lähes kaikki alan toimijat olivat mukana. Joukossa oli myös uusia yrityksiä. Näyttelyvieraille se antoi erinomaisen tilaisuuden vertailla tarjontaa, sanoo näyttelypäällikkö Marko Toivakka. Näytteilleasettajilta saadun palautteen mukaan näyttelyvieraat olivat tyytyväisiä, tarjouspyyntöjä jätettiin ja kauppoja tehtiin, jatkaa Toivakka.” 

Biojackin toimitusjohtaja Janne Asikainen kiittelee myös messukävijöiden hyvää fiilistä.
- Meille jäi messuista jäi todella positiivinen maku. Tapasimme paljon potentiaalisia asiakkaita ja osastolla riitti porukkaa aamusta iltaan, iloitsee Asikainen.

Tällä kertaa esittelyssä messuilla oli Biojack 160 energiakouran tilttiversio, Biojack 180 energiakouran kaivuriversio sekä Harvester 300 harvesteripää. Messuilla Biojackillä on aina asiantuntijat paikalla vastaamassa ja keskustelemassa. Messut ovat aina hyvä paikka tutustua tuotteisiimme, sanoo Asikainen.

Biojack oli mukana SGN Agritekin messuosastolla C420.