LISÄVARUSTEET

Biojackin kourat ovat monikäyttöisiä, koska ne ovat modulaarisia ja muuntuvat tarpeidesi mukaan.

Kaatokouriin ja energiakouriimme on saatavissa laaja valikoima lisävarusteita. Karsivat lisäkourat (EG-paketti) ja keräävät kourat (E-paketti) voidaan esimerkiksi asentaa jo heti tehtaalla tai myöhemmin kun tarpeesi muuttuvat. Puomin avulla on mahdollista asentaa tilttikoura vaikka kaivuriin. Tutustu laajaan valikoimaamme alla!
 

PLACEHOLDER
EG-Paketti

EG-paketin eli yläkourien avulla pystytään pitämään isompaakin puuta pystyssä ja tuomaan se turvallisesti maahan saakka esim. talojen ja sähkölinjojen lähellä. EG-Paketti voidaan asentaa myös jälkikäteen.

E-Paketti

E-paketin eli keräävien kourien avulla pienpuuta pystytään keräämään useamman kerran ilman että joudutaan kuormaamaan tai siirtämään puuta kasalle välillä. Keräävät kourat voidaan asentaa myös jälkikäteen. 
 

S-Sarjan kiinnikkeet kaivureihin

S40, S45, S50 ja S60 pikakiinnikkeet vakiokiinnikkeitä mallistossamme. Saatavana myös muilla markkinoilla olevilla kiinnikkeillä. Kysy malleja ja tarjousta lämimmältä jälleenmyyjältäsi.

Pyörittäjä TD

For urban felling particularly, as well as for electric power line cleaning or any other sensitive work, the Turning Device is the solution. It consists of a IMO slew drive and its swivel joint for hydraulic hoses and electric wires to rotate at 360°. Grabbing horizontal branches and dismantling a tree from the top to the stump is made easy and safe, thanks to the rotation lock system. 

For excavators, telehandlers and skidsteers. 

The TD requires 2 hydraulic lines to function, pressure and return. 

Langaton ohjaus

Ei sähköjohtoa, helppo 360° ympäripyörivä! Langaton ohjaus hytissä. 

Langaton ohjaus on vakiona metsäkuormaimiin sopivissa E-paketeissa. E-paketti on saatavana langattomalla ohjauksella myös kaivuriversioihin. Langaton ohjaus on saatavana myös 400S-kaivurikouriin lisävarusteena. 400S-metsäkuormainversioissa se on vakiona. 

 

NTP10 Kiinnike kaivureihin

NTP10 (B20) kiinnike saatavana kouriimme.