YouTube.svg Facebook.svg biojackgrapples

 

CPR-rotator - Snabb, stark och kompakt

29.10.2020

Gränslös rotation på Biojack för grävmaskiner, nu tillgänglig! Utmärkt rotationshastighet, kompakt för bästa sikt, för bättre avverkning och trähantering under de svåraste förhållandena.

CPR9, max varvtal 30 rpm, Biojack 180-230-300

CPR15, max varvtal max 25 rpm, Biojack 300-450

 

CPR-pyörittäjä

Ny rotatoradapter 140 mm

29.05.2020

Vi levererar nu en ny adaptermodell för rotator 140x140 mm / 4 bultar.

I mitten av adaptern finns en bussning för hydraulslangarna. Den kan anslutas till energigripare med en standardfläns av ⌀173 mm, till exempel Biojack 180, Biojack 230, Biojack 300, Biojack 400S och Biojack 400 Combi. 

 

New rotator adapter 140 mm

Expanderar till Kanada

02.12.2019

Energigripen Biojack 300 klarar sig bra när det gäller att förhindra löpeld vid sidan av Whistler (Norr från Vancouver).

Vad är bäst? Gripen griper fast trädet innan den skärs. Ingen säkerhetsrisk bredvid byggnader och kraftledningar!

Snittet är supersnabbt. Kniven kräver mindre underhåll än en motorsåg och räcker perfekt för att arbeta i berg, där sluttningen och stenarna kan komplicera skärprocessen.

Det är enkelt att Klippa och Ladda med samma grip: kniven är inuti chassiet för lastning och Biojack kan användas som en vanlig grip. Avverkning, sortering, insamling av stockar, skärning av stockar, tag i en hög med stockar, allt som är möjligt utan avbrott.

Endast 2 hydraulslangar är nödvändiga tack vare sekvenssystemet. Allt fungerar snabbt och enkelt att använda. Skär upp till 30 cm. 

Biojack 300 in Whistler, BC

Våra nya webbsidor betjänar dig ännu bättre än tidigare

04.12.2017

Nu kan du lättare hitta mer information om våra produkter. Med en ny funktion på vår webbplats är det enkelt att hitta gripar efter basmaskinen, vilket underlättar inköpet av en ny grip. Vi har lagt till aktuella ämnen och intressanta nyheter. Via dessa kan du bonga tips på evenemang, mässor eller våra olika kampanjer!

Vår nya webbplats har också förbättrad service även för återförsäljare, med bland annat material för marknadsföring av Biojack-produkter.

Om du upptäcker fel eller brister på webbplatsen kan du meddela oss detta på info@biojack.fi.

 

biojack verkkosivu

Återförsäljarnas och Biojack-användarnas synpunkter är viktiga för oss

29.11.2017

Biojack-produkterna utvecklas ständigt och alltid tillsammans med användarna.
-    Vi är alltid öppna för synpunkter. Det är det enda sättet för oss att säkerställa att produktutvecklingen går i rätt riktning, säger Biojacks VD Janne Asikainen.

Biojack-produktens användare

Vi tar gärna emot synpunkter på funktionen i din grip. Berätta gärna för oss om du har önskemål om förbättringar av produkten. Vi är även intresserade av att höra hur du upplevde själva köptillfället. Levererade vid gripen till dig så som vi lovat? Fick du anvisningar och stöd för ibruktagandet från din återförsäljare?

biojack palaute

God stämning och heltäckande utbud på KoneAgria-mässan

06.11.2017

God stämning och heltäckande utbud på KoneAgria-mässan

3-dagars KoneAgria specialmässa för jordbruksmaskiner och -utrustning i Tammerfors avslutades i god anda i lördags. Enligt förhandsuppgifter besöktes mässan av över 15 000 yrkesverksamma inom jordbruket.
- KoneAgria var mycket heltäckande i år. Det var glädjande att se att alla yrkesverksamma i branschen var på plats. Bland utställarna fanns även nya företag. Mässbesökarna fick ett utomordentligt tillfälle att jämföra utbudet, säger utställningschef Marko Toivakka. Enligt återkoppling från utställarna var mässbesökarna nöjda, anbud lämnades och affärer gjordes, fortsätter Toivakka.” 

agritek_uutinen