LISÄVARUSTEET

Biojackin kourat ovat monikäyttöisiä, koska ne ovat modulaarisia ja muuntuvat tarpeidesi mukaan.

Kaatokouriin ja energiakouriimme on saatavissa laaja valikoima lisävarusteita. Karsivat lisäkourat (EG-paketti) ja keräävät kourat (E-paketti) voidaan esimerkiksi asentaa jo heti tehtaalla tai myöhemmin kun tarpeesi muuttuvat. Puomin avulla on mahdollista asentaa tilttikoura vaikka kaivuriin. Tutustu laajaan valikoimaamme alla!
 

PLACEHOLDER
S-Sarjan kiinnikkeet kaivureihin

S40, S45, S50 ja S60 pikakiinnikkeet vakiokiinnikkeitä mallistossamme. Saatavana myös muilla markkinoilla olevilla kiinnikkeillä. Kysy malleja ja tarjousta lämimmältä jälleenmyyjältäsi.

Pyörittäjä TD

Erityisesti kaupunkien esim. puistojen raivauksiin, samoin kuin myös sähkölinjojen raivauksiin tai muihin vaativiin töihin, ratkaisu on kääntölaite. Se koostuu IMO-kääntölaitteesta ja läpivientipaketista, jonka avulla hydrauliletkut ja sähköjohdot pyörivät 360 °. Vaakatasossa olevien oksien harventaminen ja puun kaataminen latvasta alkaen on tehty helpoksi ja turvalliseksi.

Kaivinkoneisiin ja kurottajiin.

IMO vaatii 2 hydrauliletkua toimiakseen: paine- ja paluuletku.

EG-Paketti

EG-paketin eli yläkourien avulla pystytään pitämään isompaakin puuta pystyssä ja tuomaan se turvallisesti maahan saakka esim. talojen ja sähkölinjojen lähellä. EG-Paketti voidaan asentaa myös jälkikäteen.

E-Paketti

E-paketin eli keräävien kourien avulla pienpuuta pystytään keräämään useamman kerran ilman että joudutaan kuormaamaan tai siirtämään puuta kasalle välillä. Keräävät kourat voidaan asentaa myös jälkikäteen. 
 

Langaton ohjaus

Ei sähköjohtoa, helppo 360° ympäripyörivä! Langaton ohjaus hytissä. 

Langaton ohjaus on vakiona metsäkuormaimiin sopivissa E-paketeissa. E-paketti on saatavana langattomalla ohjauksella myös kaivuriversioihin. Langaton ohjaus on saatavana myös 400S-kaivurikouriin lisävarusteena. 400S-metsäkuormainversioissa se on vakiona. 

 

Ripustusholkki laippaan

Energiakourat toimitetaan oikealla adapterilla, joten rotaattorin kiinnitys on nopeaa ja luotettava.

Asennettavaksi 173 mm vakiolaippaan, saatavilla FR7 (Ø 49 mm), FR10 (Ø 59 mm), FR15 (Ø 69 mm). 

NTP10 Kiinnike kaivureihin

NTP10 (B20) kiinnike saatavana kouriimme.

Ripustusholkki

Energiakourat toimitetaan oikealla adapterilla, joten rotaattorin kiinnitys on nopeaa ja luotettava.

Saatavilla FR7 (Ø 49 mm), FR10 (Ø 59 mm), FR15 (Ø 69 mm).