YouTube.svg Facebook.svg 

 

Mässor 2019

18.02.2019

Vi kommer att delta i olika mässor i Europa i år. Du är välkommen att träffa oss där och se vår Biojack gripar!
Fler utställningar kommer att läggas till i listan. Hålla kontakten!

 

SkogsElmia (6-8 June), stand 455, Nearby Jönköping, Sweden. See www.elmia.se/SkogsElmia/ 

 

Biojackin messut 2019

Våra nya webbsidor betjänar dig ännu bättre än tidigare

04.12.2017

Nu kan du lättare hitta mer information om våra produkter. Med en ny funktion på vår webbplats är det enkelt att hitta gripar efter basmaskinen, vilket underlättar inköpet av en ny grip. Vi har lagt till aktuella ämnen och intressanta nyheter. Via dessa kan du bonga tips på evenemang, mässor eller våra olika kampanjer!

Vår nya webbplats har också förbättrad service även för återförsäljare, med bland annat material för marknadsföring av Biojack-produkter.

Om du upptäcker fel eller brister på webbplatsen kan du meddela oss detta på info@biojack.fi.

 

biojack verkkosivu

Återförsäljarnas och Biojack-användarnas synpunkter är viktiga för oss

29.11.2017

Biojack-produkterna utvecklas ständigt och alltid tillsammans med användarna.
-    Vi är alltid öppna för synpunkter. Det är det enda sättet för oss att säkerställa att produktutvecklingen går i rätt riktning, säger Biojacks VD Janne Asikainen.

Biojack-produktens användare

Vi tar gärna emot synpunkter på funktionen i din grip. Berätta gärna för oss om du har önskemål om förbättringar av produkten. Vi är även intresserade av att höra hur du upplevde själva köptillfället. Levererade vid gripen till dig så som vi lovat? Fick du anvisningar och stöd för ibruktagandet från din återförsäljare?

biojack palaute

God stämning och heltäckande utbud på KoneAgria-mässan

06.11.2017

God stämning och heltäckande utbud på KoneAgria-mässan

3-dagars KoneAgria specialmässa för jordbruksmaskiner och -utrustning i Tammerfors avslutades i god anda i lördags. Enligt förhandsuppgifter besöktes mässan av över 15 000 yrkesverksamma inom jordbruket.
- KoneAgria var mycket heltäckande i år. Det var glädjande att se att alla yrkesverksamma i branschen var på plats. Bland utställarna fanns även nya företag. Mässbesökarna fick ett utomordentligt tillfälle att jämföra utbudet, säger utställningschef Marko Toivakka. Enligt återkoppling från utställarna var mässbesökarna nöjda, anbud lämnades och affärer gjordes, fortsätter Toivakka.” 

agritek_uutinen