Biojack Oy

Vi är ett litet, snabbt och rejält familjeföretag i Egentliga Finland

Våra gripar tillverkas av Nummek Oy som har sin verksamhet i samma lokaler. Biojack Oy och Nummek Oy arbetar tätt tillsammans med tillverkningen och utvecklingen av griparna. Ett resultat av vårt samarbete är användarvänliga, tillförlitliga, hållbara och lättanvända produkter för skörd av energiskog. Vår första produkt, Biojack 150, lanserades 2008. Vi arbetar ständigt med produktutvecklingen, vilket har resulterat i att energigripen Biojack 150 har ersatts av nya generationens energigripar, Biojack 160.

För att underlätta arbetet

Vårt produktsortiment är omfattande eftersom vi vill serva våra användare på så bred front som möjligt, från entreprenörer till småanvändare. Syftet med våra egentillverkade energigripar är att underlätta användarens arbete. Vi vill att griparna är så mångsidiga, enkla och tillförlitliga som möjligt. Vi samarbetar ständigt med Biojack-användare med att förbättra våra produkter. Endast det bästa är gott nog för oss.

Vi är internationella

Vi har återförsäljare av Biojack-produkter i nästan alla Europeiska länder. Vi har sålt Biojack-produkter till cirka tjugo länder och även i Finland har vi ett trettiotal återförsäljare runt om i landet. Vi erbjuder våra återförsäljare utbildning samt stöd för försäljning och marknadsföring av produkterna.

Bli effektivare i framtiden

Arbetseffektiviteten kommer att vara allt viktigare i framtiden och kraven i allt arbete ökar. Samtidigt som du måste bli effektivare, måste även arbetsresultatet alltid bli bättre. De ökande förväntningarna kan besvaras på ett annat sätt och inte bara genom att förlänga arbetsdagen och arbeta mer. Med Biojacks mångsidiga gripar blir arbetet enklare och snabbare, säkerheten och arbetskvaliteten förbättras, och gripens användare uppnår sina mål snabbare och allt bättre. Biojack hjälper dig uppnå bättre resultat.


Läs mer om Nummek

 

 

 

BIOAJCK