God stämning och heltäckande utbud på KoneAgria-mässan

God stämning och heltäckande utbud på KoneAgria-mässan

3-dagars KoneAgria specialmässa för jordbruksmaskiner och -utrustning i Tammerfors avslutades i god anda i lördags. Enligt förhandsuppgifter besöktes mässan av över 15 000 yrkesverksamma inom jordbruket.
- KoneAgria var mycket heltäckande i år. Det var glädjande att se att alla yrkesverksamma i branschen var på plats. Bland utställarna fanns även nya företag. Mässbesökarna fick ett utomordentligt tillfälle att jämföra utbudet, säger utställningschef Marko Toivakka. Enligt återkoppling från utställarna var mässbesökarna nöjda, anbud lämnades och affärer gjordes, fortsätter Toivakka.” 

Biojacks VD Janne Asikainen tackar även mässbesökarna för den goda stämningen.
- Vi fick verkligen en mycket positiv känsla med oss från mässan. Vi träffade många potentiella kunder och avdelningen hade en ständig ström av besökare från morgon till kväll, berättar Asikainen glatt.
På mässan i år hade vi med oss Biojack energigrip 160 tiltversion och Harvester 300 samt en grävmaskinsversion av180 energigrip. Biojack har alltid sakkunniga som kan besvara och diskutera olika frågor på plats under mässorna.
Mässorna är alltid en bra plats för att bekanta sig med våra produkter, säger Asikainen.

Biojack fanns i mässmonter C420 vid SGN Agritek.