TILLBEHÖR

Biojack-griparna är multiredskap då de är modulära och kan ändras efter dina behov.

Vi har ett stort sortiment av tillbehör till våra fällgripar och energigripar. Röjande extragripar (EG-paket) och samlande gripar (E-paket) kan till exempel monteras redan på fabriken eller senare när dina behov ändras. Tiltgripen kan även monteras på grävmaskin med hjälp av bommen. Se vårt breda sortiment nedan!

 

PLACEHOLDER
E-paket

Med hjälp av E-paketet, samlande gripar, kan man samla små träd flera gånger utan att behöva lasta eller flytta virket till högen. Samlande gripar kan även monteras i efterhand.

EG-paket

Med hjälp av EG-paketet kan man hålla även ett större träd upprätt och lägga ned det ända till marken på ett säkert sätt, t. ex. intill hus och elledningar. EG-paketet kan även monteras i efterhand.

Trådlös styrning

Trådlös styrning

Trådlös styrning är standard i EG-paket som passar för skogslastare. E-paketet kan fås med trådlös styrning även för grävmaskinsversioner. Trågslös styrning finns även som tillbehör till 400S-grävmaskinsgripar. Finns som standard i 400S-skogslastarversioner.  

 

Fästen i S-serien för grävskopor

Snabbfästena S40, S45, S50 och S60 är standardfästen i våra modeller. Finns även med fästen från andra marknader. Fråga efter modeller och erbjudanden hos din närmaste återförsäljare.

NTP10-fäste för grävskopor

Våra gripar kan fås med NTP10 (B20)-fäste.