TILLBEHÖR

Biojack-griparna är multiredskap då de är modulära och kan ändras efter dina behov.

Vi har ett stort sortiment av tillbehör till våra fällgripar och energigripar. Röjande extragripar (EG-paket) och samlande gripar (E-paket) kan till exempel monteras redan på fabriken eller senare när dina behov ändras. Tiltgripen kan även monteras på grävmaskin med hjälp av bommen. Se vårt breda sortiment nedan!

 

PLACEHOLDER
EG-paket

Med hjälp av EG-paketet kan man hålla även ett större träd upprätt och lägga ned det ända till marken på ett säkert sätt, t. ex. intill hus och elledningar. EG-paketet kan även monteras i efterhand.

E-paket

Med hjälp av E-paketet, samlande gripar, kan man samla små träd flera gånger utan att behöva lasta eller flytta virket till högen. Samlande gripar kan även monteras i efterhand.

Det fungerar med en elektrisk ledning eller trådlös kontroll för den obegränsade rotationen.

Trådlös styrning

Ingen elektrisk ledning, enkel 360° rotation! Radiokommando i hytten. 

Trådlös styrning är standard i EG-paket som passar för skogslastare. E-paketet kan fås med trådlös styrning även för grävmaskinsversioner. Trågslös styrning finns även som tillbehör till 400S-grävmaskinsgripar. Finns som standard i 400S-skogslastarversioner.  

Fästen i S-serien för grävskopor

Snabbfästena S40, S45, S50 och S60 är standardfästen i våra modeller. Finns även med fästen från andra marknader. Fråga efter modeller och erbjudanden hos din närmaste återförsäljare.

TD Rotator

För trädavverkning i staden, särskilt för rengöring av elledningar eller annat känsligt arbete, är TD lösningen. Den består av en IMO-svängdrev och dess svängfog för hydraulslangar och elektriska ledningar att rotera vid 360°. Ta tag i horisontella grenar och demontera ett träd från toppen till stubben görs enkelt och säkert.

För grävmaskiner och teleskoplastare.

TD kräver 2 hydraulledningar för att fungera, tryck och återgå.