ENERGIAKOURA 450EG KAIVUREIHIN

Järeä kaatokoura ammattikäyttöön

3 in 1 – Katkaisu, karsinta ja kuormaus

 

Biojack 450EG energiakoura soveltuu täydellisesti ensiharvennukseen, ongelmapuiden kaatoon, tuulenkaatojen perkaamiseen sekä energiapuun korjuuseen. Yhdyskuntapuolella kouraa voidaan käyttää esimerkiksi tienvarsien sekä puistojen raivaamiseen. Sekä kaato että kuormaus sujuvat ilman erityistoimenpiteitä liikkuvan veitsiterän ansiosta. Terää ei tarvitse irrottaa kuormatessa, kuormausasennossa se on kääntyneenä rungon sisään. Asentaminen on helppoa ja nopeaa, lisähydrauliikkaa ei tarvita, ainoastaan paine- ja paluuletku. Biojackin kourissa olevalla tekniikalla kannoista saadaan matalat ja katkaisujäljestä tasainen.

Biojack 450EG energiakourassa on vakiona karsivat kourat sekä yläkourat (EG-paketti). Karsivilla kourilla puuta voidaan karsia pystysuunnassa ennen katkaisua. Puu kuivuu paremmin ja saadaan tasalaatuisempaa haketta.  Yläkourilla (EG-paketti) pystytään pitämään isompaakin puuta pystyssä ja tuomaan se turvallisesti maahan saakka esim. talojen ja sähkölinjojen lähellä. Biojack 450EG energiakoura on saatavana myös keräävillä kourilla (E-paketti), joiden avulla pienpuuta pystytään keräämään useamman kerran ilman että joudutaan kuormaamaan tai siirtämään puuta kasalle välillä.
 

 

  • 3 in 1 – katkaisu, karsinta ja kuormaus
  • ensiharvennukseen, ongelmapuiden kaatoon, tuulenkaatojen perkaamiseen sekä energiapuun korjuuseen, tienvarsien sekä puistojen raivaamiseen
  • liikkuva veitsiterä
  • karsinta runkoa pitkin vetämällä
  • lisähydrauliikkaa ei tarvita, ainoastaan paine- ja paluuletku
  • joustava työnkierto
  • vakiona karsivat kourat sekä yläkourat
  • saatavana keräävillä kourilla (E-paketti)
  • saatavana seuraavilla kaivinkonekiinnikkeillä: S40, S45, S50, S60, S70, S80 ja NTP10
  • alustakone: kaivuri, kurottaja

 

 

Tekniset tiedot

Paino (ilman kiinnikettä)
710 kg
Puun katkaisuläpimitta max. (skandinaavisilla puilla)
450 mm
Kouran avautuma
840 mm
Öljyntarve
100 – 150 l/min
Käyttöpainealue max. (kokonaispaine-vastapaine)
250 – 300 bar
Vastapaine max.
30 bar
Kokonaiskorkeus kaatoasennossa
1350 mm

Lataa esite

Suomi
Svenska
English
Deutsch
Français

Katso videot tästä tuotteesta

Saatavana seuraavilla ominaisuuksilla ja lisävarusteilla

E-Paketti

E-kourat

E-paketin eli keräävien kourien avulla pienpuuta pystytään keräämään useamman kerran ilman että joudutaan kuormaamaan tai siirtämään puuta kasalle

Lue lisää

Langaton ohjaus

Langaton ohjaus on vakiona metsäkuormaimiin sopivissa E-paketeissa. E-paketti on saatavana langattomalla ohjauksella myös kaivuriversioihin.

Lue lisää